مشاوره حقوقی رایگان - کسری خدمت جبهه ی پدر

سلام من پدرم خدمتشو جبهه بوده دو سال ولی کارت ایثارگری اینا نگرفته خودشم فوت شده فقط پایان خدمتش هست میخوام بدونم میشه واسه کسری خدمت ازش استفاده کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .بله با اخذ گواهی از یگان خدمتی پدرتان و ارائه به حوزه نظام وظیفه، میتوانید از کسر خدمت نظام وظیفه یا معافیت از خدمت درصورتیکه پدرتان حداقل 25 ماه سابقه ایثارگری داشته باشند بهره مند شوید.
موفق باشید.