مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوق بازنشستگی پدر پس از فوت پدر و مادر در صورتیکه نامش وارد شناسنامه پدر نشده باشد

با سلام. دختری هست مجرد ناشنوا و فاقد شغل که ناپدری اش بازنشسته بانک بوده است.(نام دختر فقط در شناسنامه مادر ثبت شده است و در شناسنامه پدر نیست. در واقع پدر، عموی دختر بوده است که با مادرش ازدواج می کند.) پس از فوت پدر حقوقش به مادرش می رسیده. به تازگی مادر هم فوت کرده و حقوق کلا قطع شده است. این دختر چند سال است مستمری در حد 600 هزار تومن از حوزه علمیه به دلیل روحانی بودن پدرش دریافت می کند. سوال این است که آیا حقوق بازنشستگی پدر پس از فوت والدین به دختر میرسد یا خیر؟ در صورت تعلق گرفتن به چه روشی باید اقدام نمود. تشکر.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، خیر، چـون از طریق صندوق بازنشستگی به پدر شان حقوق پرداخت نمی شد تا به دختر تعلیق گیرد،