مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

سلام و درود

پدر بزرگ اینجانب در زمان اصلاحات ارضی یه چند قطعه زمین داشته که در اون زمان به اسم پدر بزرگم انتقال داده شده ... حالا دوتا دایی هام اومدن با کلک و حقه بازی این دو سندو به اسم خودشون زدن و الان میگن ما خودمون این زمینهارو خریدیم و یه مملکتم میدونن اینا دروغ میگن ...
حالا تمام اطرافیان ما میدونن که این دو آقا اومدن با کلک این کارو انجام دادند ولی به دلایل چشم تو چشمی نمیان شهادت بدن
ولی ما اومدیم به زور یک شاهد جور کردیم حالا
1. آیا با این یک شاهد مادر من میتونه به جایی برسه؟

2. آیا ما شکایت کنیم دادگاه سندها که تو اداره ثبت و اسناد وجود داره قاضی دادگاه میاره که همه چیو اونجا متوجه بشیم؟

3. آیا اصلا امکان برد تو این پرونده وجود داره؟

4.آیا راهکاری وجود داره کار ما راحتر بشه.. چند ساله درگیر این موضوع هستیم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شهادت برای ابطال اسناد رسمی کاربردی ندارد.
احتمال پیروزی شما بسیار بسیار کم است