مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام
پدر بزرگ بنده حدود ده سال هست که فوت کرده و کلا یه دایی دارم کلی از اموالشا به گفته خودشان در زمان حیات به صورت قولنامه عادی فروخته به داییم و الان میخوام بدونم با توجه به اینکه خیلی از زمینها ی دیگه که مونده بوده و داییم تو این ده سال ریالی به مادرم نداده تکلیف چی هست ایا اگر اموال پدربزگم در ثبت اسناد نباشد مثلا زمینهای قولنامه ای خشک که الان قیمت گرفتن چه طور میشه فهمید اینا از ایشان هستن و مادرم هم ارث میبرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید تا اموال پدر بزرگتان معلوم گردد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تحریر ترکه تقدیم نماید اموال پدر شما صورتجلسه گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید درخواست تحریر ترکه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی قولنامه ها و اسناد دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید درخواست انحصار وراثت نمایید و
سپس میتوانید دادخواست اجرت المثل زمین ها را مطرح نمایید و ..

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

قولنامه هاو مبایعه نامه های عادی باید رویت شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله استشهاد محلی املاک را مشخص نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تحریر ترکه به شورا بدهید اموال پدر شما صورتجلسه گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا درخواست انحصار ورثه بدهید و سپس دادخواست اجرت المثل ایام تصرف را

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
ابتدا انحصار وراثت دهید سپس تحریر و تقسیم ترکه مطرح نمایید
اجرت المثل ایام تصرف نیز قابل مطالبه می باشد