مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام وقتتان بخیر
من دوسال است نامزدم و در یک سال اول دوران نامزدی چند بار ارتباط نزدیکی از پشت داشتم و عذر میخام عکس های که اون موقع از خودمون لخت گرفته بودیم هم موجوده. اما پرده بکارت خانمم سالم است
الان یک ماه مهریه اش را گذاشته به اجرا میخواهد از حق حبس اش استفاده کند
در ضمن من هم تقریبا دوماه پیش اظهارنامه تمکین عام خاص فرستادم اما جوابی نیومد و حتی شماره تلفنش را هم عوض کرده و هیشکدومشون به تلفنم جواب نمیدن

1-من با اون تصاویر میتونم ثابت کنم که حق حبس اش شکسته شود؟
2-یا برام جرم محسوب میشه؟
3- از زمان نزدیکی از پشت هم یکسال میگذره که مایعی منی هم داخل مقعد ریخته شده ایا اینو هم پزشک قانونی میتونه تشخیص بده؟
4- ایا اظهارنامه ای که من یک ماه قبل از اقدام زوجه کردم باعث ساقط نفقه میشه چون به نفقه هم اقدام کردند
با تشکر
در ضمن بابت اینکه راحت حرف زدم پوزش میخام

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

1/خیر 2/ خیر جرم نیست گناه است و کراهت دارد 3/بلی !!!!این کارها چیست که با همسرت انجام دادید ؟!!!4/خیر 5/ بهتر است به یک دکتر رواشناس مجرب هم مراجعه داشته باشید برای مشاوره این برای شما بهتر است