مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس و رابطه مقعدی

با سلام،
ایا در دوران عقد با وجود باکرگی و رابطه مقعدی به دفعات 7،8 بار با مراجعه به پزشک متخصص زنان میتونم مطمئن بشم که در صورت ادعای نامزدم در دادگاه به تمکین خاص به دلیل رابطه مقعدی ، پزشکی قانونی میتونه رابطه از مقعد رو ثابت کنه یا خیر؟

پاسخ ها :

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، اگر مدت زمان زیادی نگذشته باشد قابل تشخیص است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قاضی دستور معاینه رابطه مقعدی را بدهد با توجه به توضیحات ارائه شده رابطه مقعدی قابل تشخیص است که در صورت دستور قاضی مبنی بر معاینه مقعد در این صورت زوجه نمی تواند به حق حبس استناد کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود رابطه معقدی حق حبس را زایل نمیکند
البته اگر دوشیزه باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام میشه ثابت کرد به شرطی که مدت زمان زیادی از رابطه مقعدی نگذشته باشد رابطه از پشت نیز حق حبس را ساقط می‌کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
خیر قابل تشخیص نیست، نگران تمکین خاص نباشید تمکین خاص فقط رابطه از جلو محسوب می شود و شما رابطه از مقعد را انکار کنید و تقاضای پزشکی قانونی مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدت زمان زیادی از اخرین رابطه گذشته باشد قابل تشخیص نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به تکرر عمل قابل تشخیص است و زوجه نمی تواند از حق حبس استفاده کند