مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی بدون رای دادگاه لطفا پاسخ بدین

سلام بنده حدود یکساله و نیم نامزد کردم و چون با زنم نمیساختم و به اصرار داییش رفتیم محضر و طلاق شرعی گرفتیم و من هیچ گونه اطلاعی نداشتم و با عمویش به دادگاه رفتیم و درخواست ثبت طلاق دادیم که رد شد دوباره با بنده تماس گرفتن که برو دفتر اسناد که به ازای بخشیدن مهریه و نفقه بهشون وکالت طلاق بدهم و سپس دوباره از طرف دادگاه تماس گرفتن و به انجا رفتیم و قاضی پروندمون ازمون سوالاتی پرسید مبنی بر اینکه ایا رابطه ای داشتیم که پاسخ منفی بود و طلاق شرعی مون هم از نوع بائن غیرمدخوله بودش میخواستم بدونم و سوالاتی از نامزدم پرسیدن که ایا مهریه اشو میبخشه و جواب مثبت بودم میخواستم بدونم چنین طلاقی ثبت خواهد و داخل صورتجلسه نوشته بودن که هیچگونه اطلاعی درمورد غیر قانونی بودن طلاقمون نداشته الان هم تمام مهریشو و حق حقوقات زوجینو بخشیده و دونفرمون امضا زدیم میخواستم بدونم روند پرونده چگونه خواهد بود ایا مهریه و نفقه تعلق میگیرد یا خیر لطفا جواب بدین ممنون
یاعلی

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

علي الاصول حكم هر نوع طلاقي بايد توسط دادگاه صادر شود وهر مطلبي كه توسط دادگاه در صورت جلسه ثبت شده .عينا در متن راي منعكس خواهد شد وقابليت اجرا دارد