مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بائن غیر مدخوله

سلام
بنده سابقه‌ی یک عقد و جدایی دارم. طلاقم از نوع بائن غیرمدخوله بوده و به طور قانونی اسم همسرم رو از شناسنامه ام پاک کردم.
الان برای ازدواج مجدد اگر سابقه ی ازدواجم را به دفترخانه اطلاع ندهم برایم مشکلی ایجاد نمیشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در این صورت زوج می تواند با عنوان فریب در نکاح شکایت کند و نکاح را فسخ کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از نظر قانونی خیر ، ولی از نظر اخلاقی به خواستگار واقعیت را بگویید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مهم آن است که طرف مقابل شما در جریان ازدواج قبلی شما قرار گرفته باشد تا در آینده با چالش و مشکلی روبرو نشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است موضوع را به اطلاع خواستگار خود برسانید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر
بهتر است با فرد مورد نظر درمیان بگذارید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید