مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ملک در ستاد اجرایی فرمان امام

سلام.
یک زمین و یک خانه مربوط به یک فرد ارمنی ایرانی میباشد که مالک هیچ سابقه منفی در قبل از انقلاب نداشته و مالک سال 55 از کشور خارج شده است. درسال 80 نامه ای مبنی بر مصادره ملک به آنان رسیده و پس از پیگیری در دادگاه انقلاب حکم برائت و آزادی اموال صادر شده و زمین به مبلغ 400 ملیون فروخته شده . که این کار توسط خواهر مالک و با فرستادن وکالت از آمریکا انجام شده. 2 سال پس از آن ستاد فرمان برای زمین فروخته شده 770 میلیون تومان حق سرپرستی مقرر کرده و وکیل مالک آنرا به بدهی مربوط به خانه منتقل کرده تا زمین آزاد شود و مالک جدید زمین مشکلی نداشته باشد. در حال حاظر
1_ آیا میتوان در مورد میزان حق سرپرستی قرارداده شده بر روی زمین اعتراض کرد
2_ اینکه آیا مالک ارمنی بوده و از دادن خمس معاف است.

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .ضمن پوزش در این مورد اطلاع موثقی ندارم