مشاوره حقوقی رایگان - چکیه کردن سقف

با سلام
بنده ساکن طبقه 5 از یک آپارتمان 6طبقه هستم. سقف دیوار جلوی سرویس بهداشتی منزل ما تقریبا یک ماه است که سوراخ شده و آب چکیه می کند. متاسفانه واحد بالایی و مدیر ساختمان امروز و فردا می کنند ، بطوری که نم آب به پریز های روی دیوار هم نزدیک شده. نمی دانم دیگر چکار کنم کم مانده که درگیر هم پیش بیاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

با سلام اگه دوستانه حل نشد. میتونید تامین دلیل کنید واز دیوار عکس بندازید. بعد اقدام به طرح دعوای حقوقی به خواسته ی مطالبه ی خسارت بکنید ضمنا بهتره قبل دادخواست اظهارنامه هم ارسال کنید که مثلاً تا سه روز بیان مشکل رو حل کنن

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و تامین دلیل کنید و سپس دادخواست علیه واحدی که ملکش آب میدهد بدهید