مشاوره حقوقی رایگان - نم سقف از همسایه

سلام وقت بخیر
ما حدود 2سالی هست که از همسایه بالا آب میاد و سقف خونمون کلا نم گرفته و ارامش رو ازمون گرفتم به دفعات خیلی زیاد تذکر دادیم و گفتن که ما بخاطر شما خونمون رو خراب نمیکنیم ما هم گفتیم پس میریم شکایت میکنیم و اونا هم بحالت تمسخر گفتن برین شکایت کنین بیان مارو بکشن
واقعا نمیدونم راحلش چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است اقامه دعوا کنید مطمئن باشید به نتیجه می رسید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر درخواست مشاوره نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

دادخواست تامین دلیل بدین و بعدش طرح دعوا کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا موضوع کارشناسی شود بعد از انجام کارشناسی اگر کارشناس تایید کرد می توانید طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کنید و الزام همسایه را تعمیر خرابی از دادگاه بخواهید و تمام هزینه ها و خسارات خود را می توانید از همسایه بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام . شما میتوانید به جهت مزاحمت و ورود خسارت عمدی از ایشان شکایت نمایید. بهتر است قبل از اقدام ب شکایت یک اظهار نامه براز ایشان ارسال و خواستار تعمیر و تمهیداتی جهت جلوگیری از اسیب بیشتر سوید. در غیر اینصورت از طریق قضایی و مراجعه ب دفتر خدمات قضایی حقوق خود را مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا در دفتر خدمات قضایی ، دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی از ملک بازدید بشود و علت و میزان خسارت مشخص گردد

و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت را به طرفیت همسایه مطرح نمایید و به نظریه کارشناس استناد نمایید
و نتیجه خواهید گرفت