مشاوره حقوقی رایگان - تعدد دیات و زوال منافع در زندگی نباتی

سلام. برادر من در تاریخ 24 آذر 92 تصادف کرد و در 6آذر 93فوت شدند. ختم بررسیها پزشکی قانونی در تاریخ 28آبان 93 در زمان حیات برادرم صادر شد که شامل زوال منافع و آسیبهای متعدد بود. ضارب متواری و صندوق تامین خسارت محکوم به پرداخت قرار منع تعقیب در شهریور 93صادر و قطعی شد در ان موقع معرفی به صندوق شدیم. صندوق مدارک مورد نیازو گرفت و گفت نیاز به حکم نیست به منظور قضا زدایی. و قرار منع تعقیب کفایت میکنه. حواله رو صادر کردن و چون مبلغ بالا بود قرار شد دکتر... و روابط عمومی سازمان با فیلمبردار ظرف مدت ده روز بیان و چک رو به خانواده بدهند. متاسفانه روز 6آذر 93 برادرم فوت کرد و من زنگ زدم صندوق گفتم برادرم فوت شد منزل شلوغه نیایید. صندوق سریعا نوبت فنی دوم گذاشت و دیه رو تقلیل به یک دیه داد و ریخت به حساب دادگاه. دادگاهم رای بدوی داده گفته یک دیه و دیه شکستگی ترقوه 4درصد. آیا وقتی ما ختم بررسی داشتیم و در زمان حیات مصدوم صادر شده و قرار منع تعقیب و صندوق باید ظرف ده روز پرداخت میکرد تعدد دیات چرا به یک دیه تقلیل دادن. آیا این حق کشی نیست. چکار باید کرد تعدد دیات رو گرفت. با تشکر. در ضمن پرونده شعبه پنجم دادگاه تجدید نظر استان تهران

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
معمولا مبنای صدور رای طبق نظریه پزشکی قانونی هست در نظریه فوق به چه مواردی اشاره شده است؟ ایا دلیل فوت مربوط به حادثه فوق بوده؟