مشاوره حقوقی رایگان - شوهر فراری

شوهرم منو گذاشته رفته کارتن خواب شده من چطوری میتونم مهریه و طلاق بگیرم یک بار 50روز رفت بعد از کنار سطل زباله پیداش کردند آوردند خانه بردم ترکش دادم 3ماه خونه بود پا از خونه گذاشت بیرون رفت سراغ مواد مخدر الان، 90روزه ازش خبر ندارم ماشین منم برده برای اینکه بهش ثابت کنم دوستش دارم به نامش کردم الان چطوری سریع طلاق بگیرم مهریه را بگیرم

پاسخ ها :

مسعود عالی دایی احمدی

مسعود عالی دایی احمدی :

استان :

بهترین راه اخذ وکالت در طلاق هست تا بتوانید یک هفته ای طلاق بگیرید

جبار کابلی

جبار کابلی :

دعوی مطالبه نفقه مطرح کنید و بعد از حکم به استناد حکم نفقه و سابقه مواد و مصرف آن دادخواست طلاق مطرح کنید