مشاوره حقوقی رایگان - عدم مشاهده ابلاغيه

سلام ، مادر من به خارج از كشور مهاجرت كرده اند ، سامانه ثنا ثبت نام كرده اند ولي رومينگ موبايل ايران آنجا فعال نيست. اگر برايشان ابلاغيه با عنوان خوانده در دادگاه حقوقي ارسال شود و ايشان موفق به مشاهده نشوند ، از لحاظ قانوني چه مسئله ای پيش می آيد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، ابلاغیه که درج در سامانه ایشان گردید، به منزله ابلاغ قانونی است و اثراجرایی دارد،بهتراست از طریق کنسولگری یا سفارت خانه به شما وکالت بدهد که شماره موبایل ثنا زا عوض وخط خود زا ثبت کنید تا از ابلاغات مطلع گردید،