مشاوره حقوقی رایگان - معنای پاسخ دیوان عدالت

با سلام
ماده صد شهرداری جریمه ای برای ساختو ساز در نظر گرفت و شکایتی در دیوان عدالت برای مبلغ کرده ام
جواب زیر امده است
معنی ان چیست و ایا میتوان اقدام دیگری کرد؟

کميسيون تجديدنظر ماده صد موضوع شکايت و خواسته: تقاضای صدور دستور موقت مبنی بر جلوگيری از اجرای مفاد رای شماره
شهرداری
گردشكار: شاکی با تقديم دادخواستی به خواسته اعتراض به رای موصوف اظهار داشته كه اجرای رای مذکور از ناحيه طرف مشتكي عنه موجب
ورود خسارت جبران ناپذير به نامبرده مي گردد و لذا تقاضاي صدور دستور موقت مبني بر توقف اجرای آن را نموده است كه دادخواست پس از ثبت
به شماره مذکور به اين شعبه ارجاع گرديده اينك شعبه در وقت فوق العاده با بررسي دلايل و مدارك شاكي به شرح آتي نسبت به تقاضاي دستور موقت
اتخاذ تصميم می نمايد .

((رد دستور موقت))
نظر به اينکه مطابق مواد 34 و 35 قانون تشكيلات و آیين دادرسي ديوان عدالت اداري صدور دستور موقت مبني بر توقف اجراي آراء و تصميمات
و اقدامات و يا الزام به انجام وظيفه منوط به احراز ورود خسارت كه در آينده جبران آن غيرممکن يا متعسر است مي باشد و چون دلايل و مستندات ارائه
شده دلالت بر ورود خسارت به نحوي كه جبران آن غيرممكن يا متعسر باشد ندارد و فوريت امر نيز احراز نمی گردد لذا موجبي براي صدور دستور
موقت وجود ندارد قرار رد دستور موقت صادر و اعلام ميگردد. قرار صادره قطعي است.

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

درخواست شما با دستور موقت موافقت نگردیده است و راهی دیگر نیست

یک وکیل :

استان :

سلام
با تقاضای دستور موقت شما مخالفت شده و مورد قبول واقع نشده است
ولی در خصوص اصل دعوا باید منتظر باشید تا نتیجه ی رسیدگی در خصوص ماهیت و اصل دعوا مشخص شده و توسط دیوان رای صادر شود.