مشاوره حقوقی رایگان - مقصر فرعی به اصلی

سلام ببخشین من از فرعی وارد اصلی میشدم و بعد از اینکه کاملا وارد اصلی شدم، ماشینی که از اصلی مستقیم میومد سرعتش بالا بود و ترمز زد که به من نزنه و چون جاده لغزنده بود به اطراف جدول تو لاین مخالف زد و منم اصلا خسارتی ندیدم البته ماشین من کلا از فرعی خارج شده بود و وارد خیابان اصلی شده بود که اگر اون ترمز نمیزد از عقب به ماشینم میزد. مقصر کیه ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تعیین مقصر در صلاحیت کارشناسان تصادفات یا افسر راهنمایی و رانندگی است