مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام اگر شوهر از همسر خود بخواهد که خانه را ترک کند و نزد خانواده برگردد ایا برای اینکه بعدا موضوع عدم تمکین در دادگاه را مطرح نکند میتوان اظهارنامه دستی تهیه شده و ذکر شود که زن با اجازه مرد از خانه رفته است و این متن توسط شوهر امضا شود و در صورت پاسخ مثبت چه مواردی باید در اظهارنامه نوشته شود

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام .قطعا بیرون کردن زوجه از منزل توسط شوهر باعث ایجاد حق نفقه برای زوجه میشه و اگرزوج دادخواست تمکین بده موثر در رای خواهد بود
دست نوشته یا ارسال اظهارنامه بسیار مفید و موثر می باشد .در اظهارنامه باید قید بشه که از تاریخ ...زوج اقدام به اخراج و یا بیرون نمودن زوجه شده