مشاوره حقوقی رایگان - حکم قانون در خصوص صیغه موقت دختر باکره

با سلام و عرض ادب اینجانب پنج سال قبل با دختر باکره ای عقد موقت پنج ساله خواندیم (شفاهی) در سال سوم بقیه مدت رو بذل کردم. در طول عقد موقت فقط رابطه جنسی مقعدی اونم 4بار داشتیم چندی پیش دختر مورد نظر طرح شکایت با عنوان زنای به عنف کرده. در صورت جلسه دادگاه خودم اقرار به وجود رابطه زوجیت و ارتباط جنسی با مشارالیه نمودم و پیامهایی را که حاکی از رضایت زوجه و قبول صیغه موقت داشت ارایه کردم. مع الوصف قاضی وقعی به پیامها و مدارک مثبته ی زوجیت نداد و قرار بازداشت با وثیقه 800هزار تومانی انهم در اخرین دقایق وقت اداری صادر کرد که منجر به بازداشت حقیر شد. سوال اینجاست که حکم قانونی چه خواهد بود و در صورت حکم به زنای به عنف چگونه اعتراض کنم؟ خواهش میکنم زودتر راهنمایی فرمایید.
با سلام قاضی دادگاه کیفری یک که همان رئیس دادگستری است میگوید عقد موقت دختر باکره که نه پدر دارد و نه جد پدری جرم است. آیا ماده ی قانونی در اینخصوص وجود دارد؟ در حالی که از منظر شرعی اکثر فقها ازدواج موقت با دختر باکره را در صورت اذن پدر و یا جد پدری مجاز می دانند و در صورت نداشتن پدر و یا جد پدری با رضایت خود زوجه بلا اشکال میدانند. تکلیف این تعارض شرع و قانون چیست؟سپاسگزارم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام درخواست صدور قرار اناطه برای احراز رابطه زوجیت بفرماید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نکاح دختر باکره چه عقدموقت وچه عقد دایم باید بااذن پدر یاجدرپدری باشد لکن اگر دختر پدر وپدربزرگ نداشته باشد ویا انها بدون علت موجه از اذن خودداری کنند یا اینکه انهازنده باشندلکن دسترسی به انها ممکن نباشد نیازی به اذن پدر نیست لکن باید ازدادگاه درخواست اذن نکاح کرد درمورد سوال جنابعالی اولا که قانون مخصوصا دراین موارد مطابق شرع است و ینابرنظر اکثریت فقها تدوین شده است درپرونده مطروحه صرف ادعای زوجیت کفایت می کند و شما مرتکب جرمی نشده اید قانون می گوید صرف ادعای زوجیت کسی راکه درمظان اتهام زنا است را از حد دور میکند البته باتوجه به اینکه اون خانم منکر زوجیت است شما یاید مدعی زوجیت باشید صرف ادعای زوجیت بدون دلیل کفایت می کند ققط شما درجلسات دادگاه وطی لایحه مکرر به زوجیت و خواندن صیغه عقد موقت فی مابین تاکید داشته باشید وحتی مدت صیغه و ارکان نکاح موقت را نیز درلایحه دفاعیه بیان کنید