مشاوره حقوقی رایگان - صيغه (ازدواج موقت)

آيا دختر باكره بالاي ٣٠ سال، مستقل و تحصيلكرده كه ازدواج دائم برايش پيش نيامده و پدرش فوت شده ميتواند خودش صيغه بخواند؟ و اينكه صيغه الزامي هست كه ثبت شود ؟ اگر خود خانم و آقا بين خودشان صيغه بخوانند كفايت ميكند؟ مشكل حقوقي پيش نمياد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صد در صد مشکل حقوقی پیش خواهد آمد حتما در یک دفترخانه ازدواج ثبت کنند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر پدر بزرگ زنده هست اجازه وی لازم است. اگر نه ، خیر. اجازه کسی لازم نیست. عقد موقت یا همان صيغه لازم نیست ثبت شود مگر اینکه زوجين بچه دار شوند یا شرط شود. از نظر حقوقی مشکلی ندارد. با این حال توصیه می‌شود محتاط تر عمل کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نیازی به اجازه کسی نیست ولی بهتر است صیغه توسط روحانی خوانده شود و نیازی به ثبت نیست.
در صورت بارداری با عقد موقت باید ثبت شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صیغه موقت اصول و ضوابطی دارد که باید رعایت شود .حتما نیازی به ثبت ندارد ولی اگر قصد بارداری دارید باید ثبت گردد و در دفترخانه ازدواج باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نکاح موقت نیاز به ثبت ندارد مگر در شرایط خاص

اگر پدر و جد پدری زنده نباشند نیاز به اذن کسی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ازدواج موقت دختر باکره ، اذن پدر یا جد پدری لازم است مگر زنده نباشند
و لازم نیست صیغه موقت ثبت گردد مگر در صورت بارداری زوجه و یا شرط ضمن عقد یا ...