مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز حقوق

سلام. من چند ماه هست حقوقم رو نریختن. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

عدم واریز حقوق حقوق کارگر

سوالات مرتبط

عدم واریز حقوق
من 20اسفند تسویه کردم چرا حقوق نریختند باید چی کار کنم؟...
عدم واریز حقوق
سلام من 10ماه کسری داشتم وتو مرخصی بودم وتاریخ تسویه ام 28 بوده ورفتم همون تاریخ تسویه کردم الان حقوق این ماهم رو نریخت...
عدم واریز حقوق
باسلام حضور گرم وغیرتمندتان همکار فهیم و ارزشمند ضمن سپاس از تمام فعالیتهای خیروخداپسندانه و پوزش بلحاظ مزاحمت وقت شریفشان سوالی داشتم ونیازمندراهنمایی بنده هنراموزرشته حسابداری _کارشناسی تقریب به 2...
حقوق
من1400/09/22خدمت تموم کردم. ولی یکماه بیست یک روز برام نریختن. یعنی برج 8کامل و 21 روز از برج 9 رو برام نریختن. رفتم پیش مسئول نیروی انسانی هم هیچ جوابی بهم نداد چیکار کنم...
واریز نشدن حقوق
سلام من اعزامی1401/7/1هستم متاهلم هستم قبلاً حقوقم هفت ملیونوهشصد واریز میشد تسویم درتاریخ 1402/7/19بوده ولی تسویمو ندادن بخاطر کمبود نیرو نگهم داشتن تا تاریخ1402/8/28برگه تسویمو دادن ولی حقوقم هزار ت...