مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لایحه غیر حضوری

سلام
بنده شاکی یک پرونده خیانت در امانت هستم.
متشاکی در دادگاه اولیه محکوم به 6 ماه حبس تعزیری شده است.
به رای اعتراض کردند و ماه پیش که دادگاه تجدید نظر بوده من حاضر نشدم.
دادگاه روز دادگاه مجدد را 5 بهمن تعیین کرد.
می خواستم بدونم با توجه به اینکه دادگاه از شهر من دور است , می توانم لایحه غیرحضوری ارسال کنم؟
و اینکه آیا اینکه به لایحه غیرحضوری بسنده کنم کار منطقی ای است؟
با تشکر

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

اگر در اخطاریه قید شده که حضور شما الزامیست ، ارسال لایحه کافی نخواهد بود .

محمد ابراهیم نیازی

جناب آقای محمد ابراهیم نیازی :

با سلام بله می توانید لایحه ارسال کنید. ولی باید لایحه شما کامل و جامع باشد تا در مقابل دفاعیات متهم تاب مقاومت داشته باشد