مشاوره حقوقی رایگان - شاهد برای نفقه

سلام.
خانمی با همسرشان مشکل داشتند. به دلیل آزار و اذیت و عدم پرداخت هزینه های ضروری و نفقه در زمان حضور در منزل همسر. به خانه پدری رفتند و هزینه ها توسط اعضای خانواده اش واریز به کارت بانکی خانم می شده است. درخواست نفقه دادند. در روز رسیدگی آقا تشریف نیاورده اند. بعد از یک هفته ابلاغیه صادر شد. خانم باید با دو نفر گواه در روز رسیدگی بعد حاضر شوند. این خانم مسائل زندگی را تا حالا برای کسی بیان نکرده است. حالا چگونه گواه معرفی کند شما به عنوان وکیل چه راهکاری ارائه می دهید؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام
اصولا باید اشخاصی که از وضعیت زندگی زوجین اطلاع کافی دارند به دادگاه معرفی شوند ،اگر معرفی چنین اشخاصی برای زوجه ممکن نیست ،میتوانند از شهادت اشخاصی که پولها را به حساب ایشان واریز کرده اند یه عنوان شاهد استفاده کنند.
موفق باشید.