مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال زوج

سلام، وقت بخیر. حدود 4 سال پیش دچار اختلاف خانوادگی شدم که در نهایت همسرم با توجه به دریافت اجرت المثل، نفقه و دریافت مهریه به صورت اقساط، از دادگاه خانواده رای عسر و حرج را به نفع خود دریافت کرد که جای تعجب و تاسف دارد. نهایتا به صورت غیابی طلاق خود را گرفت. بنده نظامی هستم و در تمام جلسات دادگاه های مختلف تحت هر عنوان در دید قاضی یک هیولا معرفی شده بودم بماند. نهایتا در خصوص استرداد جهیزیه با توجه به عرایض شغلم ایجاب مینمود به شهرستان مریوان عزیمت نمایم. پس بیشتر وسایل زندگی که بیش تر آن ها متعلق به خودم بود به ناچار در منزل مادر خانومم به صورت امانت گذاشتیم. در شورا پرونده استرداد جهیزیه مطرح شده که متاسفانه طبق عرایضم بیشتر وسایل نزد همسرم میباشد و ایشان صحبت های بنده دال بر وجود اموال در منزل پدریش را قبول ندارد. شایان ذکر است در سال 91 وسایل را آن جا گذاشتیم و سال 94 که به شهر خود بازگشتم احتیاج مبرمی به آن ها نداشتیم و همچنان به صورت امانی نزد مادر همسرم بود. در این خصوص شاهد دارم. حال شهادت شهود و قسامه میتواند به بنده کمک کند. ناگفته نماند که از سال 90 تا زمانی که به مریوان منتقل شدم یعنی سال 91 مستاجر مادر همسرم بودم و به ایشان اطمینان داشتم چون ظاهرا انسان متدینی بود. استدعا دارم بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام
با وكيل مشورت كنيد و شكايت خيانت در امانت از مادر همسر طرح كنيد