مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نکردن کارگر توسط کارفرما

با سلام. من 10 سال در یک کفش فروشی کار کردم و کلا من را بیمه نکرده و بعد از سال 97 بیمه کرده. اول این که یک سری از ماه ها را برای من نریخته و بعد این که حقوق من را در بیمه زدن 2 میلیون خورده ای در صورتی که فقط به من 1 میلیون میداده. میخواستم بدونم باید چی کار کنم بابت حقوقی که الکی زدن و اون 10 سالی که بیمه ام نکرده.
در ضمن پول کامل بیمه رو از خودمون کم میکرد و هیچ درصدی خودش نمیداد. من هم چون متاهل بودم قبول کردم.
ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید به اداره کار مراجعه کرده و شکایت عدم واریز حق بیمه کنید