مشاوره حقوقی رایگان - یارانه

سلام خسته نباشید خواستم بگم پدرم درسال 92 فوت شد بعد از فوت پدرم به دلیل مریضی بد مادرم و سنش هم بالا بود افتاده شده بود نشده ببریم که بعد از فوت پدرم سرپرست من بشه من هم که زیر 18سال بودم نمیتوانم سرپرست بشم الان 15 ماه پیش مادرم به رحمت خدا رفت بعد از فوت پدر نه من نه مادرم یارانه نگرفتیم تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی هم بودیم ،پلیس 10 رفتم جواب نگرفتم همه جا میریم جواب نگیریم شما لطف کنی به راه حل به ما بگیر برآن ثواب میکنین،کارگر ساده هستم ماه 2میلیون حقوقم بیشتر در نمیاد هنوز عروسی هم نکردم از ناراحتی دارم سکته میکنم بخدا.الان کجا باید برم به کارم برسم یا چیکار باید بکنم.خیلی ممنون،یک دنیا ممنون

پاسخ ها :

شیوا شهری

شیوا شهری:

برای یارانه می تونید به فرمانداری مراجعه کنید در خصوص اموال و حساب بانک پر و مادرتون ابتدا کواهی حصر وراثت اقدام کنید