مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت پدر ناتوان

سلام خسته نباشید
ببخشید پدر من معلوله یک چشمش کامل نمیبینه وچشم دیگرش هم ضعیف و هردو گوشش هم کم شنواست و من تک فرزند هستم زنگ زدم به دیوان عدالت برای معافیت کفالت از طریق پدرم اونا گفتن باید قیومیت پدرت را برعهده بگیر تا از سربازی معاف بشی حالا از شما تقاضا میکنم که مرا راهنمایی کنید پدرم 58سال دارد توانایی کار کردن ندارد آیا میشه من از طریق قیومیت پدرم معافیت بگیرم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

ببخشید چرا کسی جواب سوال ما را نمیده

سیدحسام الدین میرعظیمی

سیدحسام الدین میرعظیمی :

سلام ، شما با درخواست از دایره ی سرپرستی دادسرای عمومی و انقلاب شهر محل سکونت خود میتوانید درخواست نسب قیم بنمایید