مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رهن سند

باسلام در سال 85 پدرم سندی را برای کسی به عنوان سند کمکی گرو گذاشته که مبلغ چهل و دو میلیون تومان بوده که در بانک سند پدرم ضامن شش میلیون تومان است ولی در دفترخانه هر دو سند را در یک برگه نوشتن که همان مبلغ چهل و دو میلیون در هر دو سند قید شده ولی ما میخواهیم سند را آزاد کنیم میگویند نمیشود چون اگر سند شما را آزاد کنیم آن یکی سند آزاد میشود به ثبت و اسناد مراجعه میکنیم و استعلام میگیریم سند در رهن نیست و چند سال است که پدرم فوت کرده آیا راهی برای آزاد شدن سند وجود دارد

پاسخ ها :

هادی جرفی

جناب آقای هادی جرفی :

وقتی دو سند در قبال یک بدهی به وثیقه گذاشته میشود این تفکیک شما درست نیست .. هردو سند در قبال ذره ذره بدهی در وثیقه هستند و مانند یک سند واحد فرض میشوند

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، چنانچه اون شخص وامش رو پرداخت کرده با نامه ی بانک به اداره ثبت ویا نامه دادگاه سندتون رو ازاد کنید