مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند در رهن

سلام.
من در تاریخ 1396٫10 یک دستگاه پراید رو به صورت نقدی از یک نمایشگاه در شهر قدس (قلعه حسن خان) تهران خریدم و وجه رو نقدی ( با کارت خوان نمایشگاه که البته به نام نمایشگاه نبود) پرداخت کردم و قولنامه گرفتم. بعد خودرو رو بدون پلاک و صفر کیلومتر تحویل گرفتم و با خود به اراک انتقال و مدارک کپی شناسنامه و کارت ملی و برگ بروزرسانی پلاک رو طبق اعلام نمایشگاه گرفته و به آدرس نمایشگاه ارسال کردم که برای پلاک اقدام کنند. بعد سه هفته تماس و اصرار بالاخره اقدام کردند و پلاک صادر شد و مدارک خودرو ( کارت برگه سبز کارت سوخت و بیمه ) به آدرس من ارسال شد. ولی دیدم که بدر برگ سبز زده خودرو در رهن است.
با نمایشگاه و عوامل تماس گرفتم که اعلام کردند اشتباه شده و درست میشه. بعد از یک مدت که درست نشد بنده با نمایندگی خودرو که در سمنان بوده تماس گرفتم و اعلام کردم شما مقصر هستید و ... و اون ها شماره فردی که چهار فقره چک وی در روی خودرو بنده بود را دادند که با وی تماس و ایشان اعلام کرد نمایشگاه سر وی را نیز کلاه گذاشته و تعداد 9 فقره چک سفید امضاء برای تحویل خودرو تیبا قسطی از وی گرفته و خودرویی تحویلش نداده و نمایشگاه و عواملش متواری می باشند. بنده حرف ایشان را باور نکردم و گفتم شما با نمایشگاه تبانی کرده‌اید و خودرو را نقد فروخته و چک بر روی خودرو قرار دادید.

خلاصه این موضوع گذشت و چک ها که متعلق به ایشان بود برگشت میخورد و برای من پیامک توقیف و تهدید از شرکت می آمد ولی من جدی نگرفتم. الان بعد 3 سال خودرو بنده بدون مشکلی در حال استفاده است. ولی سند همچنان در رهن است. من برای آزادی سند چی کار باید بکنم؟

1. چرا نمایندگی که در سمنان هست خودرو اش در نمایشگاهی در تهران قرار دارد و بدون اخذ پلاک تردد و فروخته شده است. همچنین بدون عقد قرارداد با بنده خودرو را در سیستم شرکت ... چکی واگذار کرده است و خودرو به نام من شده است.
2. پلیس راهور و نماینده شماره گذاری چگونه خودرو را در رهن قرار داده در صورتی که شرکت ... حتی یک برگ قرارداد یا امضا از من ندارد.
آیا امکان جعل امضای من وجود دارد و یا بدون قرارداد چگونه چک ضمانت که به نام شخص دیگری هست بر روی خودرو من قرار گرفته؟ حتی امضای من بر پشت چک ها به عنوان تایید هم نیست.

آیا من باید از نمایندگی ... فرد چک دهنده، نمایشگاه خودرو، خود شرکت ... و شماره گذاری که بدون مدرک خودرو را در رهن قرار داده شکایت کنم، تا سند از رهن آزاد شود؟

چون من در اراک هستم و شاغل، تردد و شکایت در مراجع قضایی تهران برای من مقدور نیست. اگر راه ‌حلی غیر شکایت وجود دارد اعلام کنید و اگر شکایت بکنم با چه عنوانی و از کدام یک از این افراد باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

سلام لطفاسوالت خودرامختصرومفیدقیدنماییدچون تراکم سوالات زیادهست