مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام حدود 4سال است که ثبت احوال شناسنامه رو گرفته چون مشخصات پدر ثبت نشده است مدارک کارت پایان خدمت و تحصیلی و غیره رو انجام دادیم و از نظر هم خونی هم تست انجام شده و همه چیز اوکی بوده ولی هنوز شناسنامه رو ندادند من متولد 1:1:1349 هستم و در زمان گرفتن شناسنامه از طریق مادر هم انجام میشده
ثبت احوال بابت عدم ثبت مشخصات کامل پدر بوده و میگن که چون مشخصات کامل پدر نیست غیر قانونی هستش ولی در زمان گرفتن شناسنامه چون پدر کلا همه خانواده رو رها کرده بوده و مادر از روستا به شهر میاد با شناسنامه خودش برای بچه ها شناسنامه میگیره بعد 35سال حالا ثبت احوال میگه شما باید از طرف پدر مدرک بیارین مشکل ما اینجاست که اون زمان ایشان (پدر)مارو کلا ترک کردن و از روستا رفتن و مادر به شهر میاد

پاسخ ها :

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام. شما میبایست دادخواست اثبات نسب تقدیم دادگاه حقوقی محل اقامت خود ارایه دهیدو دلایل موجود را پیوست نمایید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام نیاز به توضیح بیشتر دارد