مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در راه اندازی مغازه لباس فروشی

باسلام من با یکی از اقوام مغازه ای را به نسبت 2.5 و 3.5 دانگ خریداری کردیم . شریک با توجه به داشتن 3.5 دانگ اسرار بر تقسیم تمامی مراحل کار ( سرمایه خرید لباس و غیره ) به همان نسبت خرید دانگ را دارد.

در حالی که نظر من آوردن پول به نسبت مساوی 50 و 50 برای دایر کردن مغازه ( سرمایه در گردش ) و پرداخت کرایه به نسبت دانگ از محل سود را دارم .
آیا تقسیم سود حاصل از کار به دانگ خرید مغازه مربوط می شود یا نه ؟

پاسخ ها :

تقسیم سود مشارکت در مغازه تقسیم سود شراکت شراکت در مغازه شراکت