مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام،
من پدرم پارسال فوت کردن و ما قصد داریم برای سهم خانه پدربزرگمان اقدام کنیم ولی عمه و عموهایمان با همکاری نمیکنن!میخواستم بدونم چیکار باید بکنیم!

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتدا انحصاروراثت بعد تقسیم ترکه دردادگاه

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با مراجعه به شورا حل اختلاف و در یافت انحصار وراثت شما به عنوان وارث پدر مرحوم خودنسبت به تحریر و تقسیم ترکه پدربزرگ اقدام فرماید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. با در دست داشتن گواهی فوت، شناسنامه متوفی و سایر اشخاص( در صورت دسترسی) به شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی مراجعه و تقاضای انحصار وراثت کنید و بعد برای تقسیم ترکه به دادگاه....