مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید. یه تکه زمین داریم که پهناش 12متره و یه تیکه زمین کنارش هست که پهناش 2 متره درطول50متر از یه نفر دیگه. چند سال پیش یه قرارداد بین صاحبان دو ملک نوشته شد که زمین باریکه به زمین کناریش واگذار شه و از ته زمین به اون مالک داده شه یه قرارداد تو بنگاه و محضریم نشده سندم زده نشده. آیا الان ما میتونیم که این قرارداد فسخش کنیم

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام.در صورت درج شرایط برای فسخ باید بررسی کنید ایا ان شرط جهت اعمال حق فسخ محقق شده یا نه
در غیر این صورت .نخیر نمیتوانید فسخ کنید
به زبان ساده تر
همان قولنامه عادی هم بین خودتان معتبر است و قابل فسخ نیست که مثلا دلتان نخواهد یا پشیمان شده اید.مجددا متن تعهدات طرفین دقیق مطالعه شود

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در صورت وجود حق فسخ برای هر یک از طرفین می توانید استفاده نمایید در غیر اینصورت قرارداد تنظیمی بین شما لازم الاجرا می باشد