مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر به استخدام رسمی

با سلام. بنده فرزند جانباز متوفی 25 درصد هستم که از سال 93 به استخدام شرکت خصوصی در یکی از وزارتخانه ها به صورت قراردادی مشغول به کار میباشم. میخواستم بدونم این قانون در مورد بنده که طبق قانون کار در این شرکت مشغول هستم اعمال میشود که من هم از قراردادی به رسمی تبدیل شوم ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.