مشاوره حقوقی رایگان - ماده 38

بنده جانباز 35 درصد بوده و کارمند میباشم با مدرک لیسانس و 22ماه سابقه جبهه، آیا امکان بهره مندی از حقوق ماده 38 را دارا میباشم ؟ و معمولا چقدر پروسه انجام این کار طول میکشد ؟ و حدودا چه مبلغی پرداخت میشود ؟ باتشکر و امتنان

پاسخ ها :

پرداخت حقوق حالت اشتغال جانبازان مشمول ماده 38 قانون جامع ایثارگران ماده 38 ایثارگران