مشاوره حقوقی رایگان - ماده 38 ایثارگران

درود وخدا قوت جانباز 50درصد کارمند دارای حکم حالت اشتغال از سال 82 ولی تاکنون استفاده نکردم ایا میتوانم حقوق حالت اشتغال از بنیاد بگیرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

درخواست کنید خیلیها مثل شما هستند ولی دو حقوق نمیدن باید دادخواست بدید به دیوان عدالت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود درخواست کنید خیلیها مثل شما هستند ولی دو حقوق نمیدن باید دادخواست بدید به دیوان عدالت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از ارگان مربوطه استعلام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از ارگان مربوطه پیگیری نمایید