مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب یا گواهی خلاف واقع؟

سلام
چهار نفر از خانواده همسر من‌ لیست سیاهه جهازشو امضا کردند و وسایلی که من خریدم رو هم داخلش نوشتن در حالی که میدونستن من اینارو خریدم و من‌هم هیچ تعهدی ندادم که وسایل به عنوان جهاز بهشون بدم
این لیست سیاهه جهاز در 2 دادگاه خانواده و شورای حل اختلاف ارائه شده و نتونستند وسایل رو بگیرن
من از این چهار نفر شکایت شهادت کذب کردم اما در دادسرا گفتن که چون این چهار نفر به دادگاه نیومدن و شهادت ندادن جرمی انجام ندادن و قرار منع تعقیب صادر شده
آیا به عنوان گواهی خلاف واقع میتونم ازشون در تجدید نظر شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شهادت کذب باید دردادگاه باشدنه دادسرا اگرشهود دروغگو دردادگاه رفتند ودرانجا شهادت دروغ گفتن ازشون شکایت کنید