مشاوره حقوقی رایگان - حقوق همسایه در احداث بنا با ارتفاع غیر مجاز

با سلام واحترام
در همسایگی ما ساختمانی با ارتفاع 2 طبقه بیشتر یعنی 6 طبقه در حال احداث است که منجر به عدم تهویه مناسب و سایه اندازی بر ساختمان ما و کم شدن نمای ساختمان گردیده است. آیا امکان طرح شکایت حقوقی یا دریافت جریمه در محاکم قضایی وجود دارد؟
یا شهرداری موظف به اقدامی میباشد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرداخت جریمه به شما که منطقی نیست و اصلا در صلاحیت دادگاه نیست
درخواست خودتون رو به شهرداری باید بدید