مشاوره حقوقی رایگان - کپی برابر با اصل

با سلام، بنده برای استخدامی در جایی باید از مدرک تحصیلی مقطع لیسانس کپی برابر با اصل تهیه کنم، اما اصل آن در دانشگاه در پرونده دانشجویی مقطع کارشناسی ارشد اینجانب است و دانشگاه می گوید که تا پایان فارغ التحصیلی به هیچ وجه نمی دهد اما یک نامه به همراه یک نسخه کپی از مدرک ممهور به مهر دانشگاه که تأیید می کند اصلش در پرونده دانشجویی است بهم دادن، آیا با این مدارک تأییدیه و داشتن یک کپی می توانم کپی برابر با اصل تهیه کنم؟ فایل اسکن شده از مدرک تحصیلی را نیز دارم. ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید.
با تشکر

پاسخ ها :

کپی برابر اصل مدرک تحصیلی برای استخدام کپی برابر اصل استخدامی