مشاوره حقوقی رایگان - وصیتنامه

چرا گرفتن کپی برابر اصل یک وصیت یا قرارداد موجود باشد ولی اصل ان توسط طرف مقابل مفقود شود ارزش قانونی ندارد.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اسناد کپی برابر اصل شده تمام دارای اعتبار اصل آن سند هستند به جز موردی که در جلسه رسیدگی آن سند برابر اصل شده مورد استناد یکی از طرفین قرار گیرد و طرف دیگر نسبت به آن ادعای جعل کند در این مورد چون کارشناس نمی تواند از روی کپی جعلی بودن سند را تشخیص دهد آن کپی برابر اصل شده اعتباری ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

وصیت نامه اگر از نوع خود نوشت و دستی باشد باید اصل و به امضای خود وصیت کننده تنظیم شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست اصلان وجود داشته باشد برای کارشناسی نیاز به اصل است
چرا که ممکن است بعد از کپی برابر با اصل اصل اقدام دیگری صورت گرفته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در دادگاه اصل قرارداد ارائه نشود هیچ ارزشی ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در محضر برابر با اصل شده باشد اعتبار دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون سند تصویر است واحتمالا ادعای جعل وجود دارد که باید اصل ان موجود باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چون از روی کپی نمی توان جعل بودن نوشته ها و امضاها را تشخیص داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ارزش قانونی دارد لیکن در صورتی که در دادگاه مورد استناد قرار بگیرد و فرد مقابل در خصوص آن ادعای انکار و تردید داشته باشد و فرد استناد کننده نتواند اصل آن را به دادگاه ارائه نماید در صورتی که دعوی صرفا بر پایه آن باشد رد و در غیر این صورت از شمول دلایل خارج خواهد گردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طرف دیگر نسبت به آن ادعای جعل کند در این مورد چون کارشناس نمی تواند از روی کپی جعلی بودن سند را تشخیص دهد آن کپی برابر اصل شده اعتباری ندارد