مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن سند اموال منقول برای اتباع مقیم ایران

با سلام میخواستم بفهمم با داشتن پاسپورت معتبر و مقیم ایران که سال به سال تمدید میشه آیا میتوان اموال منقول همانند سند موتور سیکلت بنام زد یا خیر ؟

پاسخ ها :

به نام زدن سند اموال منقول برای اتباع مقیم ایران سند اموال منقول به نام اتباع سند موتور سیکلت به نام اتباع اتباع سند