مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری کانال صیغه یابی

سلام وقتتون بخیر. بنده چندشب پیش توی یک کانال صیغه یابی رفتم و به مدیر کانال درخواست دادم که اگه موردی دارن برای صیغه معرفی کنن و ایشون با چندتا ترفند از من مبلغ یک میلیون چهارصد گرفتن و منو بعدش بلاک کردن فقط من الان ی شماره کارت از ایشون دارم که داخلش پول را واریز کردم الان باید من چیکار کنم چه اقدامی کنن.

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

بهتر است از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ، دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صاحب کارت مطرح نمایید ولی شورای حل اختلاف محل اقامت صاحب کارت صالح برای رسیدگی است.
البته ناگفته نماند که حق شکایت کیفری با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع هم دارید ولی اثبات موضوع کمی مشکل خواهد بود مگر اینکه از سایت یا آگهی و صورت مکالمات پرینت بگیرید