مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه

با سلام
از کارشناسان محترم سوالی در خصوص اعتراض به رای دادگاه دارم.
وقتی زوج به رای دادگاه (مثلا اجرت المثل ایام زناشویی) اعتراض می کنه اگر به قاضی گفته باشه من اعتراض کلی دارم چه فرقی داره با اینکه گفته باشه به مبلغ تعیین شده اعتراض دارم؟ میخوام بدونم هر کدام روند کارشناسیش چگونه خواهد بود؟ اگر اعتراض به صورت دستنویس باشه و در فرم مخصوص نباشه مورد قبول دادگاه هست؟
متشکرم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر رای راجع موضوعات مختلف ومتعدد است وشما فقط نسبت به برخی از موضوعات اعتراض دارید دادگاه تجدیدنظرهم فقط صلاحیت رسیدگی به اون موضوعاتی راداردکه شمانسبت به ان اعتراض کردید ونسبت به موضوعات دیگر ورود نمی کند وموضوعات دیگر بعدازاتمام مدت تجدیدنظرخواهی قطعی میشه
اعتراض به ارا و تجدیدنظرخواهی بروی فرم های مخصوص تجدیدنظر خواهی واز طریق دفاترخدمات قضایی به دادگاه ارسال میشود

پرسشگر :

با سلام و درود

متشکرم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است