مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام.
من و همسرم از برج 1 سال 99 عقد کردیم و مهریه خانومم 14 سکه هست. اول شغل من شاگرد مغازه بودم و از نظر اخلاقی حتی به او تو نگفتم. من هر چند ماهی مبلغ زیادی میریختم به کارت خانومم و خانومم بعضی موارد برای خونه که میساختیم خرج میکرد. زمان گذشت و برج 10 من در اداره ای مشغول به کار شدم و تصمیم گرفتیم مراسم عروسیمون رو برج 12 بندازیم. از آن جایی که من نسبت به موضوعاتی دوست نداشتم و چندین بار هم به همسرم به شوخی گفته بودم هر کی اذیتم بکند تلافی میکنم. شب قبل با بگو مگویی ساده که چرا این کار رو کردی جلسه رو کنسل کردند و روز بعد پیگیر شدم و جواب نمیدادند. 3 روز بعد آمدن جهیزیه رو بردند و گفتند این خونه در شان خانوادگی ما نیست و امنیت ندارد.
الان هم اصرار به عوض کردن وسایل هدیه هستند.
از اون جایی که میدونم خاله شون دارد دخالت میکند با عنوان مشاوره که همه مسائل ما رو خبر دارد باید چی کار کنم؟
من زندگی مشترکمون رو دوس دارم ولی همسرم چون 20 سال دارد و تحت تاثیر حرف های اطرافیان قرار میگیرد.
وضعیت من چگونه هست؟
خانوم من به چه بعنوان میتونه درخواست طلاق بدهد؟ در عقد هستیم.
ایام عده زن به او تعلق میگیرد یا نفقه و یا اجرت المثل ایام زناشویی و ...؟
مهریه اش کامل هست یا نصف میشه در صورت نزدیکی هم؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

شما جهت بازگرداندن زوجه به زندگی مشترک نیازمند طرح دعوی الزام به تمکین هستید.
زوجه تحت شرایط مقرر در قانون چنانچه حاصل گردد میتواند طلاق بگیرد و در صورت عدم نزدیکی عده ندارد.
نفقه به او تعلق خواهدگرفت و مهریه نیز در صورت وقوع نزدیکی کامل و در غیر اینصورت نصف خواهد بود