مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه مقعدی برای استخدام

سلام، خسته نباشید.من 17 سال دارم اصلا با هیچ جنسی رابطه ندارم ولی احساس میکنم که همجنسگرا هستم. اصلا به دختر ها علاقه ندارم و اکثرا میخواهم در قسمت مفعول قرار بگیرم ولی بعد از خود ارضایی که میکنم از این کار پشیمون میشم. من چند بار هنگام خود ارضایی 4 انگشت،خیار، هویچ و ... وارد مقعدم کردم ولی خیلی پشیمون هستم ولی هنگام خود ارضایی همه چیز را فراموش میکنم. اگر خیلی باز صحبت کردم معذرت میخواهم. من میخواهم به نظام بروم آیا هنگامی که اون ها از من آزمایش بگیرن معلوم میشود که این کار رو کردم و من رو استخدام نمیکنند؟
آیا هنگام ازدواج هم آزمایشی در مورد این کار میگیرند و آیا معلوم میشود؟

پاسخ ها :

تشخیص رابطه مقعدی برای استخدامی نظام تشخیص رابطه مقعدی قبل از ازدواج همجنسگرایی