مشاوره حقوقی رایگان - مدارک المثنی خودرو

با سلام و خسته نباشید. بنده یک ماشین 4 سال پیش از دوستم خریدم و قولنامه کردیم و پول پرداخت شد. از آن جایی که خیلی صمیمی بودیم و مدارک ماشین گم شده بود قرار شد به اتفاق دوستم برای گرفتن المثنی بریم ولی ایشون در اثر سکته فوت کردن. الان فقط یک قولنامه دارم. باید برای مدارک المثنی چی کار کنم؟ در ضمن پلاک ماشین هم برای ایشون هست که روی ماشین هست. کمک کنید لطفا

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک به طرفیت ورثه اقدام شود