مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مدارک المثنی خودرو

سلام. یک عدد پیکان که صاحب اصلی آن فوت کرده و به وراث رسیده است.
خودرو چند سال هست که خوابیده الان میخواهیم خودرو رو راه بندازیم و استفاده کنیم اما هیچ یک از مدارک خودرو نیست.
آیا می شود مدارک را المثنی گرفت؟ برای گرفتن مدارک چه کاری باید انجام بشود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با دریافت گواهی انحصار وراثت ، درخواست مدارک المثنی بدهید .
موفق باشید