مشاوره حقوقی رایگان - فرار متهم

خسته نباشی . بنده زمانی که سرباز بودم متهمی از دستم فرار کرد و متواری شد. دادگاه ازم فیش حقوقی خواست. الان بعد از 3 سال برام ابلاغیه رسیدگی فرستادن. میخواستم بدونم حکمم چی میشه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

عنوان اتهامم سهل انگاری در حمل متهم منجر به فرار

محمدجواد جهاندوست دالنجان

جناب آقای محمدجواد جهاندوست دالنجان :

ماده 548 – هر گاه مأموری که موظف به حفظ یا ملازمت یا مراقبت متهم یا فرد زندانی بوده در انجام وظیفه مسامحه و اهمالی نماید که منجر به فرار‌وی شود به ششماه تا سه سال حبس یا جزای نقدی از سه تا هجده میلیون ریال محکوم خواهد شد.

محمدجواد جهاندوست دالنجان

جناب آقای محمدجواد جهاندوست دالنجان :

اگر سابقه کیفری نداشته باشید مجازات بدل از حبس داده میشود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بستگی به نظر قاضی دارد ولیکن اگر سوء نیت نباشد ،حکم سنگینی صادر نمی شود.یاالله