مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت ملی

با سلام و احترام.
دو روز پیش کیف اینجانب که داخل آن کارت ملی ( قدیمی ) بود به همراه فیش حقوقی و حکم حقوقی داخل خودرو ام بودند، سرقت شدند. سریعا با پلیس 110 تماس گرفتم و در برگ بازجویی هم مدارک سرقت شده را اعلام کردم به اداره پست نیز واحد یافته ها مراجعه و مدارک را نیز اعلام کردم. آیا احتمال سوء استفاده از مدارک فوق هست؟ مثلا ضمانت متهم یا هر اقدام دیگری با توجه به این که به دفتر خدمات پستی که درخواست تعویض کارت ملی خود را قبلا داده بودم مراجعه کردم گفتند که شما از طریق کلانتری پیگیری کن و چون کارت ملی قدیمی بوده نیازی به اقدامی نمی باشد. ولی من بعضا مشاهده کردم که کارت ملی قدیمی نیز اعتبار دارد. آیا احتمال سوء استفاده از آن مثلا ضمانت شخص متهم ( با وجود حکم و فیش حقوقی مهر شده که سرقت شده) و یا ادعای معامله دروغین و بدهی اینجانب وجود دارد؟ چه اقدامی در این خصوص باید انجام دهم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سوء استفاده از کارت ملی سرقت کارت ملی کارت ملی قدیمی کارت ملی