مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام. من 2 سال در یک مغازه کار میکردم. بعد از این که از اون جا بابت حق و حقوقم شکایت کردم به من افترای دزدی 10 قلم جنس از مغازه رو زدن که الان دادسرا قرار منع تعقیب زده و پرونده مختومه اعلام شده. من بابت هزینه های مالی که برای این افترا کردم، باید چی کار کنم؟ اگر اعاده حیثیت کنم هر مبلغی رو که بگم باید به من بدن تا رضایت بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون اساسی ، دادخواهی و اقامه دعوا حق هر فرد است و شما نمی توانید به علت شکایت کردن توسط دیگری ، درخواست اعاده حیثیت بدهید ولی
ولی شما (محکوم له ) می توانید دادخواست مطالبه هزینه ها و خسارات و حق الوکاله وکیل را به دادگاه تقدیم کنید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بایددفتربیایدتوضیح بدهم امابدای دادخوآست خسارت باییدبدهیدوههتک حرمت جریمه داردنه هرچی شمابخواهید.دفتربیایید.ظریفی09121022422