مشاوره حقوقی رایگان - اگر کسی در دادگاه حل اختلاف به دلیل افترا و نشر اکاذیب خوانده شود

اگر کسی روی کسی بعلت افتر و نشر اکاذیب شکایت کند و در شعبه حل اختلاف نتواند ثابت کند طرف مقابل به چه علتی می‌تواند از او شکایت کند. اعاده حیثیت ؟ یا با چه علتی می‌تواند در همان دادگاه او را محکوم کند

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام افترا با اثبات سو‌نیت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تحقق جرم افترا باید سؤ نیت در دادگاه احراز گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شکایت افترا و نشر اکاذیب در دادسرا رسیدگی می شود و صرفا جهت صلح و سازش به شورا ارجاع می شود.
به هر حال اگر با سوء نیت شکایت کرده باشد بعد از صدور حکم برائت یا قرار منع تعقیب می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سونیت ایشان ثابت شود افترا محسوب میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شورا صرفا جهت صلح و سازش می باشد
پس از صدور رای براائت و یا منع و با اثبات سو نیت می توانید از بابت افترا اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر به قصد اذیت جرمی نسبت داده شود، افترا است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از صدور حکم برائت یا منع تعقیب می توانید شکایت افترا طرح نمایید که نیازمند اثبات سوء نیت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جرم در دادگاه کیفری ثابت می شود شورای حل اختلاف در دعاوی کیفری برای صلح و سازش است.در صورت عدم اثبات ،امکان شکایت تحت عنوان افترا و درخواست اعاده حیثیت هست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه متهم برائت حاصل کند تحت عنوان افترا می‌تواند طرح شکایت کند البته سونیت باید احراز شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا حکم قطعی برائت شما صادر نشود نمی توانید.